Termeni si conditii

Pentru utilizarea pagini web www.mitnet.ro (denumită în continuare în mod generic „site”) este necesar să citeşti şi să accepţi aceste reguli în totalitate. Vizitarea în continuare a acestei pagini web presupune că eşti de acord cu aceste reguli.

Drepturile de proprietate intelectuală şi drepturile conexe privind întreg conţinutului site-ului aparţin Millennium IT, partenerilor sau proprietarilor de drept. Conţinutul în totalitatea lui, incluzând, dar fără a se consideră drept listă exhaustivă imagini, grafică, formă şi conţinut, informaţii comerciale este protejat prin legislaţia privind drepturile de autor. Utilizarea acestui site nu conferă niciun drept cu privire la reproducerea, copierea, modificarea, vânzarea sau orice altă activitate care încalcă prevederile privind drepturile de autor.

Site-ul a fost creat cu scopul direct de a îţi oferi informaţii concrete şi la zi cu privire la serviciile şi produsele pe care le oferim, precum şi a atributelor conexe acestor servicii (de ex. informaţii privind facturare, puncte de prezenţă, modalităţi de contractare etc.).

Site-ul va fi actualizat în mod constant, dar nu ne asumăm nicio răspundere asupra acurateţii informaţiile prezentate pe site. Datele cuprinse în cadrul site-ului sunt prezentate cu scopul unic de informare şi nu vor avea valoarea contractuală. Raportul juridic care s-ar putea naşte între tine şi noi se va baza în mod exclusiv pe documente scrise, semnate de ambele părţi. Prin urmare nu vom putea fi traşi la răspundere pentru eventualele prejudicii, de orice natură, directe sau indirect, prezente sau viitoare, cauzate ca urmare a unei decizii luate în urma informaţiilor prezentate pe site. Dacă informaţiile de pe site te-au convins să contractezi unul dintre serviciile noastre, îţi revine obligaţia de a contacta Departamentul Relaţii cu Clienţii pentru a putea primi informaţii corecte şi complete.

Ne rezervăm dreptul de a modifica în orice moment, fără notificare prealabilă, atât conţinutul cât şi structura site-ului, inclusiv Termenii de utilizare. Dacă, după publicarea pe site, ai continuat să foloseşti site-ul, se consideră că ai acceptat noii Termeni de utilizare.

Nu garantăm în niciun fel sustenabilitatea site-ului din punct de vedere tehnic și nici funcţionalitatea acestuia precum și lipsa virușilor sau programelor similare care ar putea exista pe site. Prin urmare, orice daună suferită, de orice fel, directă sau indirectă, suferită ca urmare a nefuncţionării sau funcţionării necorespunzătoare a site-ului nu ne va putea fi imputată.

Site-ul poate conține legături sau trimiteri către pagini web ale unor entităţi terţe. Pentru utilizarea paginilor web respective se vor aplica politicile de utilizare specifice aşa cum sunt acestea definite pe paginile web respective, noi nefiind răspunzători și nu ne vom asuma nicio obligație pentru conținutul acestora sau cu privire la orice link din acestea. Orice includere de link-uri în site este făcută pentru a te ajuta și nu implică sprijinirea de către noi a materialului disponibil pe sau prin aceste site-uri sau rețele și nici vreo asociere cu operatorii lor.

Accesarea şi folosirea paginilor web respective se va face exclusiv pe riscul tău.

Suntem înregistraţi ca operator de date cu caracter personal cu numărul 15276 în registrul de evidenţă a prelucrărilor de date cu caracter personal al Autorităţii Naţionale de Supraveghere a Prelucrării Datelor cu Caracter Personal. Mai multe informaţii poţi să găseşti pe www.dataprotection.ro.

Millennium IT SRL în baza relaţiilor contractuale sau non-contractuale (cereri, formulare de contact, sms, telefon etc.) poate deţine şi procesa informaţii despre tine. Aceste informaţii pot include, fără ca lista să fie considerată exhaustivă, numele tău, adresa, numere de telefon, informaţii despre modul în care foloseşti serviciile şi produsele noastre (de exemplu: tipul, data, ora, durata convorbirilor sau a mesajelor, numerele apelate, cât de mult cheltuieşti cu produsele şi serviciile noastre şi informaţii care rezulta în urma vizitării site-urilor noastre) şi orice alt fel de informaţie în legatura cu modul în care utilizezi produsele şi serviciile noastre.

1. Cum poate folosi Millennium IT informaţiile personale?

Informaţiile despre tine pot fi folosite de noi doar în scopul prelucrării şi utilizării exclusiv de compania Millennium IT şi a partenerilor acesteia în activităţi şi scopuri legate, dar nelimitându-se numai la marketing, reclamă, publicitate, recuperări creanţe sau telecomunicaţii, cum ar fi:

1.1 procesarea comenzilor sau cererilor tale;

1.2 promovarea şi oferirea de produse şi/sau servicii noi către tine;

1.3 facturare;

1.4 soluţionarea cererilor, întrebărilor sau a reclamaţiilor făcute de către tine;

1.5 realizarea studiilor de piaţă şi întreprinderea de activităţi de marketing privind produsele şi serviciile Millennium IT şi ale partenerilor noştri;

1.6 înregistrarea informaţiilor despre tine în vederea includerii în programe de fidelitate sau concursuri prin care ai putea obţine premii, reduceri şi alte beneficii.

2. Distribuirea informaţiilor despre tine

2.1 Millennium IT are dreptul să distribuie aceste informaţii despre tine către partenerii săi , care pot folosi informaţia în aceleaşi scopuri ca şi Millennium IT.

2.2 Millennium IT îşi rezervă dreptul de a transfera informaţii despre tine către terţi în următoarele cazuri:

2.2.1 persoanelor sau companiilor care ne oferă produse sau servicii colaterale serviciilor noastre (de exemplu reselleri);

2.2.2 în situaţia în care altcineva îţi plăteşte factura, ca de exemplu angajatorul tău, informaţiile vor fi prezentate acelei persoane;

3. Drepturile conferite de Legea 677/2001

sau să trimiţi o copie scanată la adresa de email support@mitnet.ro.