Televiziune

Televiziune

Nu pot sa receptionez anumite posturi din grila de program

Aceasta situatie este intalnita cel mai adesea in cazul folosirii unor televizoare mai vechi, care nu pot utiliza tot spectrul bandei de frecvente disponibil in momentul de fata. Va rugam sa verificati in specificatiile tehnice ale televizorului, daca acesta poate receptiona intreg spectrul de frecventa cuprins intre 112,25 Mhz şi 843,25 Mhz.

MITnet nu va restrictioneaza accesul la posturile de CATV, cu exceptia programelor dedicate adultilor. Conform cerintelor legale in vigoare, programele dedicate adultilor sunt disponibile doar in intervalul orar 01:00 - 05:00, intr-un pachet separat.

Pot sa folosesc mai multe televizoare cu un singur abonament?

Da, puteti utiliza mai multe televizoare in baza unui singur abonament, insa va fi nevoie sa instalati un echipament de tip spliter sau amplificator activ.

Posibilitatea de a instala mai multe televizoare pe un singur abonament este disponibila doar pentru serviciul de televiziune analogica. Din cauza specificatiilor tehnice, serviciul de televiziune digitala nu poate fi utilizat decat pe un singur televizor.

Pentru a putea mentine o calitate superioara a imaginii, iti recomandam sa nu depaşeşti un numar de maxim 4 televizoare. Pentru mai mult de 4 televizoare este nevoie de crearea unei infrastructuri de televiziune in apartamentul tau. MITnet iti pune la dispozitie acest serviciu contra-cost.

Pentru mai multe informatii va rugam sa ne contactati .

Sunetul unor canale este distorsionat, deşi imaginea este buna.

Acest tip de problema apare cel mai adesea, cand standardul de sunet folosit de televizor nu este cel corect. Va rugam sa verificati daca standardul de sunet este setat in mod corespunzator.

La anumite televizoare trebuie selectat standardul de sunet manual, daca televizorul nu are optiune automata pentru aceasta functie. Pentru mai multe informatii va rugam sa consulti manualul televizorului pentru a alege corect standardul de sunet.

Daca, dupa ce ai efectuat verificarile de mai sus, in continuare intampini probleme te rugam sa ne contactezi .