Audio/Video conferinţă

Serviciul de audio/video conferinţă reprezintă o soluţie completă care permite efectuarea de audio/video comunicaţii în timp real între mai mulţi participanţi aflaţi în locaţii diferite, care vă ajută să reduceţi costurile cu călătoriile şi să eficientizaţi timpul de lucru al angajaţilor.

În cadrul unei audio/video conferinţe pot exista simultan de la 2 până la 200 de participanţi. Echipamentele şi soluţiile folosite sunt produse de lideri în domeniu, precum CISCO/Tandberg şi Polycom care asigură o calitate a video conferinţelor la standarde High Definition (HD) şi Standard Definition (SD). În funcţie de nevoile concrete ale companiei şi de echipamentele solicitate, există opţiunea de schimb de prezentări, documente sau fişiere video în timpul videoconferinţelor.

Serviciul de audio/video conferinţă poate fi folosit şi pentru instruirea, perfecţionarea şi facilitarea schimbului de experienţă între angajaţii companiei.

Nu va mai fi nevoie să deplasaţi un instructor la toate sediile companiei pentru îmbunătăţirea aptitudinilor angajaţilor. O sesiune de training, iniţiată la diferite intervale de timp, poate garanta creşterea randamentului şi productivităţii muncii.

Alegând serviciul de videoconferinţă veţi fi permanent în legătură cu partenerii de afaceri şi cu echipa de conducere, fiind mereu informat despre activitatea companiei.

Beneficii:
  • Reducerea costului pentru deplasări;
  • Eficientizarea timpului de lucru;
  • Întâlniri oricând şi cu orice;
  • Legătură permanentă cu partenerii de afaceri.