Transport de date / VPN

Serviciul de Transport de date / VPN oferă o modalitate rapidă şi sigură de transfer a datelor, folosind conexiunea de date. Interconectarea se poate realiza între două sau mai multe locaţii ale companiei folosind infrastructura de fibră optică şi echipamentele Millennium IT.

Comunicaţiile de date între diversele locaţii ale companiei presupun ore suplimentare de muncă pentru realizarea conexiunilor, investiţii semnificative în infrastructura de reţea şi în personal calificat pentru administrare, plus intervale de timp mari pentru remedierea avarilor.

Serviciul transport de date este recomandat companiilor care nu beneficiază de un departament IT specializat şi nici de un parc IT care să asigure transferul datelor în condiţii tehnice optime şi de securitate sporită.

Serviciul transport de date poate fi utilizat pe infrastructura de reţea deja existentă, sau poate fi implementat folosind soluţii complete pentru crearea sau îmbunătăţirea reţelei (conexiune pe infrastructura pe fibră optică cu lăţimi de bandă de până la 1 GBps, instalare şi configurare echipamente, asistenţă tehnică permanentă).

Beneficii:

  • Tarif redus pentru transportul de date;
  • Transport rapid şi sigur;
  • Conexiune la nivel naţional;
  • Infrastructură pe fibră optică;
  • Costuri reduse privind achiziţionarea echipamentelor dedicate.