MIT Back-up

Serviciul MIT Back-up oferă garanţia unei legături de date sau de acces la Internet care va funcţiona în permanenţă şi în parametrii optimi. Conexiunea de back-up este folosită şi recomandată în situaţiile când activitatea companiei solicită în totalitate sau cu preponderenţă o conexiune de date sau de acces la Internet constantă, iar legătura principală nu este funcţională sau este încărcată la maxim.

Millennium IT va pune la dispoziţie o soluţie secundară la serviciul deja existent, care oferă stabilitate şi conexiune permanentă, protejându-vă afacerea de problemele inerente care apar în momentul în care legătura pricipală de date sau de acces la Internet devine indisponibilă sau nu este funcţională în parametrii corespunzători.

Conexiunea de back-up presupune o a doua conexiune activă de date sau de acces la Internet, care utilizează aceeaşi infrastructura locală (reţeaua internă), dar calea de acces în locaţie (reţeaua externă) este realizată în mod independent pentru fiecare conexiune.

În funcţie de echipamentele folosite, trecerea de la conexiunea principală la conexiunea de back-up se face automat, fără întreruperea activităţii.

Beneficii:

  • Conexiune permanentă;
  • Costuri reduse;
  • Load balancing;
  • Trecere automată la conexiunea de back-up.