Politica de confidentialitate

Pentru utilizarea acesti pagini web este necesar sa cititi si sa accepti aceste reguli in totalitate. Vizitarea in continuare a acestui site presupune ca sunteti de acord cu aceste reguli. Millennium IT este inregistrat ca operator de date cu caracter personal cu numarul 15276 in registrul de evidenţă a prelucrărilor de date cu caracter personal al Autoritatii Nationale de Supraveghere a Prelucrării Datelor cu Caracter Personal.

Millennium IT SRL in baza relatiilor contractuale sau non-contractuale (cereri, formulare de contact, sms, telefon etc.) poate detine si procesa informatii despre dumneavoastra sau compania pe care o reprezentati. Aceste informatii pot include, fara ca lista sa fie considerata exhaustiva, numele dumneavoastra sau al companiei pe care o reprezentati, adresa, numere de telefon, informatii despre modul in care folositi serviciile si produsele Millennium IT (de exemplu: tipul, data, ora, durata convorbirilor sau a mesajelor, numerele apelate, cat de mult cheltuiesti cu produsele si serviciile noastre si informatii ce rezulta in urma vizitarii site-urilor noastre), si orice alt fel de informatie in legatura cu modul in care utilizati produsele si serviciile noastre.

1. Cum poate folosi Millennium IT informatiile personale?

Informatiile despre dumneavoastra sau compania pe care o reprezentati pot fi folosite doar în scopul prelucrării şi utilizării exclusiv de Millennium IT şi partenerii acestuia în activităţi şi scopuri legate, dar nelimitându-se numai la marketing, reclamă, publicitate, recuperări creanţe sau telecomunicaţii, cum ar fi:

1.1 procesarea comenzilor sau cererilor tale;

1.2 promovarea si oferirea de produse si/sau servicii noi catre dumneavoastra sau compania pe care o reprezentati;

1.3 facturare;

1.4 solutionarea cererilor, intrebarilor sau a reclamatiilor facute de catre dumneavoastra sau compania pe care o reprezentati;

1.5 realizarea studiilor de piata si intreprinderea de activitati de marketing privind produsele si serviciile Millennium IT si ale partenerilor nostri;

1.6 inregistrarea informatiilor despre dumneavoastra sau compania pe care o reprezentati in vederea includerii in programe de fidelitate sau concursuri prin care ai putea obtine premii, reduceri si alte beneficii.

2. Distribuirea informaţiilor despre tine

2.1 Millennium IT are dreptul sa distribuie aceste informatii despre dumneavoastra sau compania pe care o reprezentati catre partenerii sai , care pot folosi informatia in aceleasi scopuri ca si Millennium IT.

2.2 Millennium IT isi rezerva dreptul de a transfera informatii despre tine catre terti in urmatoarele cazuri:

2.2.1 persoanelor  care ofera Millennium IT produse sau servicii colaterale serviciilor noastre (de exemplu reselleri);

2.2.2 in situatia in care altcineva iti plateste factura, ca de exemplu angajatorul tau, informatiile vor fi prezentate acelei persoane;

3. Drepturile conferite de Legea 677/2001

Dumneavoastra beneficiati de drepturile conferite de Legea 677/2001 (inclusiv dreptul de acces, dreptul de interventie asupra datelor si de opozitie). Pentru exercitarea acestor drepturi, va rugam sa trimiteti o cerere scrisă, datată şi semnată la adresa Bucuresti, Aleea Dumbravita, nr.2a, Cladire ITN, sector 6 sau pe adresa de email Această adresă de e-mail este protejată de spamboţi; aveţi nevoie de activarea JavaScript-ului pentru a o vizualiza .