Externalizare Departament IT

Externalizarea IT este serviciul oferit de Millennium IT care asigură îndeplinirea într-un mod profesional şi eficient a sarcinilor IT care în mod normal cad în atribuţiile unui departament IT sau unui angajat desemnat sau unei persoane angajată part-time.

De ce tot mai multe companii doresc să externalizeze serviciul de IT? Pentru că:

a) Creşteţi calitatea serviciilor IT
 • Folosim numai echipamente şi produse garantate prin contract, reducând astfel riscul de a întâmpina probleme şi pierde date sau informaţii vitale pentru afacerea dumneavoastră;
 • În loc de un singur angajat, beneficiaţi de experienţa unei echipe întregi, formată din profesionişti certificaţi Cisco, Microsoft, Linux;
 • Beneficiaţi de continua perfecţionare a personalului nostru pentru a menţine calitatea serviciilor la un standard ridicat şi pentru a fi la curent cu dezvoltarea tehnologică.
b) Dezvoltaţi o relaţie cu un partener de încredere
 • Piaţa de muncă în domeniul IT este una dintre cele mai dinamice, iar riscul ca angajatul IT al companiei să plece în altă parte este ridicat. Astfel pe durata migraţiei de la un angajat la altul nu veţi beneficia de expertiza şi experienţa unei persoane calificate, urmând ca afacerea dumneavoastră să aibă de suferit. Dacă compania se bazează pe un singur angajat, pe perioada concediului medical sau de odihnă, tot sistemul IT nu va fi monitorizat de nicio persoană abilitată.
 • Vă asigurăm în orice moment disponibilitatea a cel puţin unei echipe profesioniste care este în măsură să rezolve orice probleme cu  are v-aţi putea confrunta. Am conceput un sistem de management al clienţilor, care se pliază exact cererilor noastre, prin intermediul căruia în orice moment putem genera o fişă client care să evidenţieze tot istoricul IT şi lucrările efectuate.
c) Beneficiaţi exact de soluţiile şi serviciile de care compania are nevoie
 • Serviciul de externalizare se pliază exact pe nevoile companiei, fără a spori cheltuielile. Indiferent daca se doreşte externalizarea întregului departament sau doar anumitor diviziuni ale acestuia, Millennium IT vă oferă exact soluţia şi serviciul de care aveţi nevoie, care va fi dezvoltat în funcţie de necesităţile şi cerinţele dumneavoastră.
 • Alături de Millennium IT beneficiaţi de profesionalismul şi calitatea de care compania dumneavoastră are nevoie.
d) Eficientizaţi cheltuielile şi resursele
 • Un angajat dedicat reprezintă o cheltuială care se compune din salariu net, bonusuri, asigurări, taxe şi impozite către statul român. Un angajat nu poate sau nu are motivaţia de a negocia si beneficia de discount-uri şi oferte speciale din partea producătorilor şi furnizorilor de echipamente şi soluţii IT. Alegând serviciul de externalizare Millennium IT veţi avea mereu sub control cheltuielile IT: un preţ lunar fix, discount-uri pentru echipamente şi terminale, oferte speciale pentru produse software.
 • Costurile auxiliare (spaţiul pentru birou, telefon mobil, maşină de servici etc.) vor dispărea.
 • Pe parcursul unui an, un angajat beneficiază de concediu de odihnă şi de concediu medical ori de câte ori este nevoie. Millennium IT vă asigură o disponibilitate de 365 de zile pe an.
 • Planurile de investiţie şi dezvoltare a componentei IT vor fi efectuate, dezvoltate şi implementate de un partener care înţelege importanţa planificării bugetare a activităţii companiei şi care vă oferă soluţii complete.
e) Sporiţi securitatea şi protejaţi datele importante ale companiei
 • Nimeni nu va avea dreptul de a accesa informaţiile companiei fără acordul dumneavoastră.
 • Beneficiaţi periodic de sesiuni de back-up la toate datele pe care le consideraţi a fi esenţiale sau importante.
 • Sporiţi gradul de protecţie IT a companiei, prin folosirea celor mai bune echipamente şi soluţii software.

Am atins un nivel de maturitate profesională care ne oferă capacitatea de a înţelege că în epoca modernă în care ne desfăşurăm activitatea, nevoia de a fi în permanentă legătură cu partenerii şi clienţii reprezintă cheie succesului în afaceri.

Domeniul tehnologiei informaţiei şi al comunicaţiilor reprezintă unul dintre mijloacele care asigură creşterea productivităţii şi eficienţei companiei dumneavoastră. Pentru administrarea componentei IT este necesar să beneficiaţi de serviciile unei întregi echipe de profesionişti certificaţi, instruiţi şi experimentaţi care să vă ofere stabilitatea şi încrederea necesară.

Millennium IT poate prelua sarcinile unui întreg departament IT sau doar subdiviziuni ale sistemului informatic, urmând ca dumneavoastră să beneficiaţi de servicii de top exact acolo unde consideraţi că aveţi nevoie de experienţa şi profesionalismul unui partener de încredere.

Serviciul de externalizare Millennium IT va oferă încrederea şi garanţia bunei funcţionari a componentei IT din cadrul companiei dumneavoastră şi vă ajută să eficientizaţi costurile şi resursele umane.

Pentru îndeplinirea termelor limită şi atingerea rezultatelor maxime este necesar să aveţi mereu alături colaboratori de elită, cu adevărat profesionişti în domeniul lor de activitate, iar Millennium IT este unul dintre acei parteneri.