Testimoniale

“Sunt client Millennium IT atât pe divizia de business cât şi pe cea de clienţi rezidenţiali.

Sunt foarte mulţiumit de serviciile oferite, pe partea de clienţi business suntem împreună de aproximativ 2 ani, perioadă în care echipa Millennium IT a dovedit profesionalism şi respect faţă de client, prin prompitudinea de care au dat dovadă la orice solicitare pe care am avut-o.

Colaborarea cu cei de la Millennium IT a constituit un avantaj pentru compania mea, beneficiind de o conexiune stabilă, bine pusă la punct, solicitată zilnic de zeci de clienţi şi utilizatori din cadrul companiei, care s-au declarat foarte multiumiţi.”

Muşat Alexandru Răzvan, Games Arena


"Divizia Bussines a celor de la Milenium IT se ocupă în mod profesionist de activitatea informatică a firmei noastre. Cu ajutorul lor am reuşit să punem la punct o reţea internă bine organizată, cu o conexiune la internet stabilă. Pe lângă Internet, serviciile suplimentare aduc un plus de valoare. Sunt întotdeauna promţi când sunt chemaţi, iar angajaţii lor dau dovadă de profesionalism când sunt solicitaţi să găsească soluţii noi pentru problemele interne apărute.

Consider că această relaţie de colaborare s-a dezvoltat în beneficiul ambelor părţi, având la bază servicii de înaltă calitate."

Ana Stocklosa, East Electric


"Am început colaboararea cu Millennium IT în anul 2008, când eram foarte nemultumiţi de calitatea serviciilor primite de la furnizorul nostru din aceea vreme.

Totul s-a desfăşurat extrem de repede: semnare contracte, instalare, configurare etc. Nu după mult timp, am externalizat echipei de la Millennium IT şi serviciile de IT.

După aproape 2 ani de colaborare, pot spune că am facut alegerea corectă.Servicii de calitate superioară, promtitudine, echipă tânără şi devotată, gata să ne ofere soluţiile cele mai bune diferitelor noastre probleme."

Daniel Nicolae, Kruger Brent Printing House